Bedrijfsinformatie

VENOS Computers & ICT-diensten is opgericht in april 1999 en van mei 2000 tot 1 juli 2010 gehuisvest geweest in een bedrijfspand in Vollenhove.

Om beter in te kunnen spelen op een veranderende markt is besloten om de showroom/winkel te sluiten en sindsdien werden de bedrijfsactiviteiten vanuit Nijeveen voortgezet, waarbij het accent is komen te liggen op dienstverlening voor de zakelijke markt.
Vanaf 15 april 2016 is VENOS Computers & ICT-diensten gevestigd in Veeningen.

Het gaat hierbij met name om snelle, directe service en onderhoud, en waar mogelijk zelfs op afstand. Ook webhosting/webdesign behoort tot het dienstenpakket.

Voor zowel zakelijke als particuliere klanten is een speciale GRATIS (regionale) haal/breng-service opgestart, zodat men niet zelf meer hoeft te gaan slepen met apparatuur. Indien er een probleem is, wat niet telefonisch opgelost kan worden, wordt een afspraak gemaakt en de apparatuur wordt opgehaald. Na reparatie wordt deze uiteraard weer keurig teruggebracht.

Onze garantie:


VENOS Computers & ICT-diensten garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook.
Desgewenst verzorgen wij de volledige garantie-afhandeling bij de fabrikant/importeur van de bij ons aangeschafte producten.

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden


Bedrijven:
Op al onze transacties met bedrijven zijn van toepassing de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden, gedeponeerd onder nummer 2806 bij de Kamer van Koophandel te Zwolle.

Particulieren:
Op al onze transacties met particulieren zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van ICT-Waarborg.

Leveringsvoorwaarden webhosting


Voor al onze webhostingpakketten zijn aanvullende leveringsvoorwaarden van kracht.
TOP