Software-ontwikkeling

softwareontwikkelingVENOS beschikt over deskundigheid en creativiteit om innovatieve oplossingen te ontwikkelen op basis van standaardtechnologie en een flexibele ICT-architectuur.

Maatwerk

Door aanpassingen uit te voeren aan bestaande applicaties beschikt u over maatwerk en heeft u de garantie dat uw investeringen hun waarde behouden en uw onderneming tot in de verre toekomst kan inspelen op de snelle veranderingen in de markt.

 

Juiste afstemming van componenten

Wie met de ICT-revolutie wil meegroeien, kan niet om standaardoplossingen heen van de grote leveranciers op ICT gebied, maar u hoeft zich niet te beperken tot standaardimplementaties van standaardoplossingen. Het gaat om de juiste afstemming van diverse componenten om de complexe ICT-infrastructuur geschikt te maken voor uw bedrijf zodat u nieuwe technologie snel en eenvoudig kunt inpassen.

 

Ontwikkeling webapplicaties

Webapplicaties worden geschreven in PHP, MySql, Java, jQuery, en uiteraard HTML5 & CSS3. Uw webapplicatie is altijd volgens de laatste technieken ontwikkeld. Hierdoor bouwen wij een hoogwaardige webapplicatie die jaren mee kan.

 

equiscore_spandoek_350

Equiscore: de mobiele rekenkamer

Een voorbeeld van een speciaal door VENOS ontwikkelde applicatie is Equiscore. Equiscore is een webbased-applicatie (met gebruikmaking van een MySQL-database) welke wordt gebruikt in de rekenkamer van de dressuur-, spring- en eventing-wedstrijden in de paardensport. Het gebruik van Equiscore levert een enorme tijdswinst op bij de verwerking van de resultaten en de automatische presentatie daarvan via internet.

TOP