WebdesignAlles gaat zo langzamerhand via internet. Als bedrijf kun je het je eigenlijk niet meer permitteren om niet aanwezig te zijn op het World Wide Web.

Domeinaanvraag

Om u goed te kunnen profileren op het internet, is een eigen domein van levensbelang. Ze moeten u makkelijk kunnen vinden ...

Wij kunnen de aanvraag van een domein (of meerdere domeinen) snel voor u regelen.

Hostingabonnementen

Uiteraard kunnen wij voor u een volledige website 'hosten'; hierbij krijgt u uw eigen stukje op internet. VENOS biedt diverse hosting-abonnementen om uw website onder te brengen.

Ontwikkeling website

Na de domeinaanvraag kunnen wij, uiteraard in overleg met u, een ontwerp maken voor uw eigen website. Een website die snel, functioneel en afgestemd op uw doelgroep is ... Van een eenvoudige website tot zeer complexe webshops e.d. Vervolgens kunnen wij de volledige website voor u bouwen in een relatief kort tijdsbestek. (bekijk onze portfolio)

Onderhouden website

Het aantal mensen dat de site bezoekt is mede afhankelijk van de mate waarin de site actueel wordt gehouden. Wij kunnen dit voor u verzorgen, zodat het bezoekersaantal blijft stijgen ...

PHP/SQL-database(s)

Voor grotere cq. complexere websites wordt veelal gebruik gemaakt van een MySQL-database waarin de pagina's, foto's en andere informatie wordt opgeslagen. Deze informatie wordt dan d.m.v. PHP-scripting uitgelezen en verwerkt tot volledige pagina's.

Het wijzigen van de pagina's kan dan meestal door de beheerder geschieden d.m.v. een CMS (Content Management Systeem).

TOP