Systeemkasten van Antec: degelijk en stil ...

Systeemkasten van Antec: degelijk en stil ...Een standaard computer of notebook kun je tegenwoordig bijna overal kopen. Of deze computer dan ideaal is voor de gewenste toepassingen, is dan vaak de vraag.

Desktop computers

Bij VENOS kijken wij eerst aan wat voor eisen de computer moet voldoen. Wat zijn de toepassingen waarvoor deze geschikt moet zijn. In wat voor omgeving komt het apparaat te staan; is het een werkstation voor bijvoorbeeld administratieve doeleinden of moet het een geavanceerde machine zijn die gebruikt gaat worden voor CAD-werkzaamheden.

Kortom: wij stemmen de apparatuur zo goed mogelijk af op de werkzaamheden die deze moet gaan verrichten.

Nadat duidelijk is hoe de machine samengesteld moet worden, wordt deze in eigen beheer bij VENOS gebouwd m.b.v. componenten van A-merken. Hierbij wordt nadrukkelijk gelet op de kwaliteit van het materiaal, alsmede de geluidsproductie van de bewegende delen (zoals ventilatoren etc.).

Notebooks

Bij notebooks praten we normaal gesproken over kant-en-klaar machines, maar ook hier zijn de gewenste toepassingen doorslaggevend voor de samenstelling van het apparaat. De notebooks bouwen we niet zelf (alleen op verzoek), maar maken we gebruik van het modellenscala van ASUS, Lenovo en HP.

Servers

Een server voldoet standaard al aan de nodige eisen. De keus voor de juiste machine wordt bepaald door de benodigde capiciteit, zowel in de verwerkingsnelheid als dataopslag. In de meeste gevallen wordt een server geleverd met MS Windows Server software.


Voor serverapparatuur wordt gebruik gemaakt van HP Proliant-servers of door VENOS zelf geassembleerde machines afhankelijk van de eisen die aan de server worden gesteld. Alleen de beste onderdelen worden gebruikt om zonder problemen 24/7 te kunnen draaien.

 

Onze huisleveranciers:

AMD-Fusion-logo antec
asus hp
corsairwd
intel kingston
microsoft nvidia
samsung shuttle
synology TP-Link
 
TOP