socialmedia

Social Media ondersteuning

 Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube. En zo zijn er nog een paar …

Steeds meer ondernemers beseffen dat social media iets zijn dat een onderneming vooruit kan helpen. Via social media kun je namelijk snel en makkelijk communiceren, het zorgt voor naamsbekendheid, het zorgt voor loyaliteit, je kunt snel netwerken, het levert klanten op en zo zijn er nog wel een aantal voordelen op te noemen.

Opzet social media kanalen

U wilt graag zakelijk social media kanalen gebruiken. Welke media gaat u daarbij inzetten om uw doelgroep te bereiken? De eerste stap is om uw online activiteiten goed op elkaar af te stemmen en op een juiste manier in te zetten. VENOS zorgt ervoor dat uw social media kanalen professioneel en stijlvol worden opgezet. Wij zorgen ervoor dat de kanalen flexibel werken en geheel te beheren zijn door uw organisatie, zodat u voortaan zelf gemakkelijk uit de voeten kunt met uw social media.

social_media_coaching

Advies social media kanalen

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij helpen u graag een stap in de goede richting te zetten. Het gevoel van “we moeten iets met social media” wordt omgebogen in een helder doel en duidelijke stappen om hier te komen. De uitstraling van uw bedrijf moet uiteraard zowel op de website als op de social media zoveel mogelijk gelijk zijn. We analyseren het huidige gebruik van social media, kruipen in de huid van uw organisatie en gaan ontdekken welke social media strategieën bij uw organisatie passen.

Heeft u als ondernemer behoefte aan het opzetten van uw social media kanalen of juist het managen er van?
Neem contact met ons op en wij helpen u graag op weg (en op de weg te blijven …)

Let’s get social …